NIVEA MicellAIR®
Skin Breathe

ONTDEK DE KRACHT VAN NIVEA MICELLAIR® SKIN BREATHE MICELLAIR WATER. GEEFT DE HUID EEN ZUURSTOFBOOST EN LAAT DE HUID ADEMEN.

DE WERKING

NIVEA MicellAIR® Skin Breathe

was-ist-micellair-water

WAT IS MICELLAIR WATER?

Ontdek de kracht van NIVEA MicellAIR® Skin Breathe Micellair Water. De effectieve milde formule reinigt het gezicht, geeft de huid een zuurstofboost en laat de huid ademen. Het resultaat is een schone, gezond uitziende huid!

 

NIVEA MicellAIR® Skin Breathe Micellair Water heeft een magneetwerking waarbij olie, vuil & make-up worden aangetrokken via micellen. Micellen zijn microscopische kleine deeltjes die vuildeeltjes als make-up en overtollig talg omsluiten. De huid kan hierdoor makkelijk worden gereinigd met een wattenschijfje. De formule is geschikt voor gezicht, ogen en lippen. Daarnaast zijn wrijven en afspoelen niet nodig.NIVEA MicellAIR® SKIN BREATHE MICELLAIR WATER: SUPERSNELLE EN EFFECTIEVE REINIGING

Gezichtsreiniging wil er nog weleens bij inschieten en hierdoor krijgt de huid niet de verzorging die het nodig heeft. Met NIVEA MicellAIR® Skin Breathe Micellair Water reinig je het gezicht snel en gemakkelijk. Verkrijgbaar in 3 varianten: voor de normale huid, de droge huid en de gevoelige huid.effectieve

KLANTBEOORDELINGEN

WAT JULLIE ERVAN VINDEN

Je hebt het geprobeerd, je vond het geweldig. Hier is waarom.
quote1
quote2
quote3
quote4
quote5

DIRECT KOPEN?

NIVEA MicellAIR® Skin Breathe Micellair Water is verkrijgbaar in drie varianten (normale huid, droge huid en gevoelige huid) bij de meeste drogisterijen en supermarkten.

MEER WETEN?

Lees meer over NIVEA MicellAIR® Skin Breathe Micellair Water en houd onze Facebookpagina in de gaten voor acties en handig tips&tricks.