NIVEA DRY DEODORANT
VOOR MAXIMALE BESCHERMING*

48u DROOG & FRIS

NIVEA DRY: MAXIMALE BESCHERMING*

De NIVEA Dry deodorants geven dankzij de Dual Active-formule 48u lang betrouwbare bescherming met als resultaat een droog en fris gevoel. Dankzij de unieke technologie van het NIVEA Smart Shirt zijn de Dry formules aan de ultieme test onderworpen: het echte leven! *binnen het NIVEA assortiment.

NIVEA DRY ANTI-TRANSPIRANT

DE ULTIEME COMBINATIE VAN EEN DROOG & FRIS GEVOEL

Ontdek de meest effectieve NIVEA Dry anti-transpirants met een geur die je de hele dag fris houdt en beschermt tegen wat de dag ook brengt. Welke variant past het beste bij jou?

Zelfvertrouwen om het beste uit je dag te halen.

Actief. Dynamisch. Zelfverzekerd. Met een droog, fris en vrouwelijk gevoel. NIVEA Dry Comfort laat je voelen alsof je de wereld aankunt door het langdurige droge gevoel en de rijke en poederachtige geur.

Fris en klaar voor elke uitdaging!

Uniek. Verfijnt. Krachtig. Nieuw: NIVEA Dry Fresh met een moderne bloemengeur voor een langdurig fris gevoel – zodat jij alles aankan wat de dag je brengt!

REAL LIFE TESTED

HOE HET DAGELIJKS LEVEN EEN TESTLAB WERD

De effectiviteit van deodorants wordt normaal getest onder gecontroleerde omstandigheden in een laboratorium. Om de nieuwe NIVEA Dry deodorants in het dagelijkse leven te testen en hierbij een ​​stap dichter bij de echte behoeften van consumenten te komen, heeft NIVEA een speciale testmethode ontwikkeld om de producten aan de ultieme levenstest te onderwerpen: het NIVEA Smart-shirt.
Op het eerste gezicht ziet het eruit als een normaal sportshirt. Echter, in het NIVEA Smart Shirt zijn sensoren aangebracht die de lichaamstemperatuur, de bewegingen en de hoeveelheid zweet die in het shirt terecht komt meten.
Met het NIVEA Smart Shirt hebben we de nieuwe NIVEA Dry deodorants kunnen testen in de verschillende situaties die in het dagelijkse leven voorbij komen. In stressvolle situaties, tijdens het werken, tijdens het sporten – noem maar op. Van alle activiteiten werd de data verzameld en geanalyseerd.
Met dank aan de innovatieve NIVEA Smart Shirts is de langdurige werking in het dagelijks leven bevestigd. Het werkt!

MEEST GESTELDE VRAGEN

1. Hoe vaak kan ik dit product gebruiken?

Je kan de NIVEA Dry producten net zo vaak gebruiken als andere deodorants en anti-transpiranten.

 

2. Zorgt dit product sneller voor irritatie voor je huid dan traditionele anti-transpiranten?

Nee, alle NIVEA Dry producten zijn grondig getest op effectiviteit en huidverdraagzaamheid voordat ze op de markt verschijnen. In alle testen zijn de NIVEA Dry producten als zeer huidvriendelijk uit de test gekomen.

 

3. Wat is het verschil tussen een deodorant en een anti-transpirant?

Deodorants bestrijden de bacteriën die lichaamsgeurtjes veroorzaken. Ze bevatten geur verdrijvende stoffen die bacteriegroei tegengaan of zelfs het aantal bacteriën in de oksel verkleinen. Anti-transpiranten bevatten stoffen die transpiratie tegengaan. Over het algemeen zijn dit aluminiumzouten, die het vrijkomen van zweet uit de zweetklieren verminderen door tijdelijke propjes te vormen in het bovenste gedeelte van de zweetporiën. Deze propjes worden in de loop van de tijd verwijderd door beweging en door het natuurlijke huidvernieuwingsproces. Ook anti-transpiranten hebben een geur verdrijvend effect, doordat ze bacteriegroei voorkomen. Dit komt door hun lagere pH-waarde en door het verminderen van de hoeveelheid vocht onder de oksel.

 

4. Is het schadelijk om transpiratie te voorkomen door anti-transpiranten te gebruiken?

De thermoregulatie van het lichaam wordt niet beïnvloed door het gebruik van anti-transpirant. De oksel beslaat zo’n 1% van het totale lichaamsoppervlak en is dan ook te klein om de thermoregulatie te verstoren. De veiligheid van anti-transpiranten is bewezen in vele onderzoeken en hun gebruik als cosmetica is goedgekeurd.

 

5. Waarom stinken we soms?

Vers zweet is een geurloze substantie. Pas wanneer huidbacteriën in de oksel bepaalde stoffen in het zweet zoals lipiden en proteïnen metaboliseren (bijv. afbreken), ontwikkelt zich een vieze geur. Je oksels vormen voor huidbacteriën een ideale plek om te groeien vanwege de vochtige omstandigheden, de hogere pH-waarde en de optimale aanvoer van voedingsstoffen door de aanwezige zweet- en talgklieren.

 

6. Wat is er zo speciaal aan de verbeterde formule van NIVEA Dry Anti-Transpirant?

De NIVEA Dry producten beschikken over een anti-transpirant met een extra antibacteriële werking. Door de dubbele anti-transpirant werking ben je extra beschermt en voelt je je extra fris!

VOORBEREID OP WAT DE DAG OOK BRENGT – MET NIVEA DRY