NIVEA MEN DEEP

EEN COMPLETE RANGE VERZORGINGSPRODUCTEN VOOR MANNEN MET EEN ACTIEVE LEVENSSTIJL

INTENSE EN VERFRISSENDE GEUREN, ZODAT NIETS JE NOG KAN TEGENHOUDEN.

Voor mannen die net zo’n actieve levensstijl hebben als jij. Er is altijd wat te doen, dag en nacht en je wilt natuurlijk niks missen! Dat is waarom we NIVEA MEN DEEP hebben ontwikkeld. De formule met Black Carbon biedt een effectieve bescherming tegen bacteriën en laat geen zwart residu achter. Alle epische avonturen die jij beleeft of gaat beleven doe je dus samen met NIVEA MEN DEEP: How Epic Smells!

VERZORGING EN DIEPE REINIGING IN DE HELE RANGE!

Een complete range verzorgingsproducten voor al je behoeften. Ongeacht wat de dag je brengt, met NIVEA MEN DEEP maak je elk moment onvergetelijk!

ANTI-TRANSPIRANTEN

Ontdek NIVEA MEN DEEP Espresso Anti-Transpirant. Dankzij de formule met Black Carbon biedt deze anti-transpirant een krachtige bescherming tegen bacteriën, laat geen zichtbaar zwart residu achter en zorgt voor een droog en schoon gevoel. En dat met de mannelijke geur die espresso-ristretto combineert met een vleugje kruiden en donkere chocolade.

Of kies jij voor de NIVEA MEN DEEP Amazonia Anti-transpirant. Ook deze anti-transpirant biedt een krachtige bescherming tegen bacteriën, laat geen zichtbaar zwart residu achter en zorgt voor een droog en schoon gevoel dankzij de Black Carbon Formule. Deze keer met de verfrissende geur van Amazonia. Laat deze levendige en mannelijke geur je wilde kant onthullen door een groene geur van citrus, frisse gember en aromatische tonen.

Ook kun je nu kiezen voor de nieuwe NIVEA MEN DEEP Beat Anti-transpirant, beschikbaar in spray of roll-on. De Black Carbon formule en de frisheid van nieuwe houttonen geeft een langdurige frisse geur en betrouwbare 48u anti-transpirant bescherming. Bovendien biedt deze deodorant krachtige bescherming tegen bacteriën, zonder dat het een zichtbaar zwart residu achter laat op de huid. Kortom deze deodorant houd je de hele dag droog, en geeft een onverslaanbaar fris gevoel met een nieuwe cutting-edge geur.

Black carbon beat
Deep Products

De NIVEA MEN DEEP Dark Wood Anti-transpirant, verkrijgbaar in spray of roll-on, garandeert 48u lang een betrouwbare anti-transpirant bescherming. Deze anti-transpirant zorgt voor een langdurig droog en fris gevoel dankzij zijn formule met Black Carbon.  Perfect voor een episch gevoel de hele dag lang!

ONDER DE DOUCHE

De NIVEA MEN DEEP DOUCHEGEL zorgt voor krachtige reiniging en geeft je een schoon en fris gevoel. De innovatieve formule, met natuurlijk verkregen microfijne klei, absorbeert onzuiverheden en reinigt de huid diep voor een fris gevoel. Het schuim met Dark Wood geur maakt van je douche een verkwikkend moment zodat je jouw epische dag volop kan beleven.

De NIVEA MEN DEEP SHAMPOO reinigt en revitaliseert de hoofdhuid. De formule met elektrolyten en Black Carbon bindt en verwijdert overtollig vet en stylingresten, terwijl de shampoo tegelijkertijd revitaliseert en een langdurig fris gevoel biedt. 

Nivea Men Deep
Nivea Men Deep

VOOR HET GEZICHT

Drie tot vier keer per week heeft je huid een diepe en grondige reiniging nodig. Scrubben is belangrijk, omdat je huid diep gereinigd zal zijn en het aantal mee-eters zal verminderen. De NIVEA MEN DEEP Face Scrub met de krachtige formule van Black Carbon reinigt grondig, vermindert mee-eters en verwijdert onzuiverheden.

Of je nu een (stoppel)baard hebt of niet, je gezicht verdient altijd de beste verzorging zodat het lang fris en schoon blijft. Gebruik daarom altijd een face wash voor mannen. NIVEA MEN DEEP FACE & BEARD WASH reinigt het gezicht en de baard diep, met een langdurig schoon en fris gevoel als resultaat. De innovatieve formule met Black Carbon verwijdert onzuiverheden zonder de huid uit te drogen. Voor een schone baard en een huid die fris aanvoelt.

Voor een glad scheerresultaat en een schoon gevoel is NIVEA MEN DEEP SCHEERSCHUIM de ideale verzorging. innovatieve formule met Black Carbon werkt krachtig tegen bacteriën. Het scheerschuim beschermt de huid tegen irritaties en zorgt voor een soepele scheerbeurt.

Om de huid te ondersteunen bij het herstel van huidirritaties, is er de NIVEA MEN DEEP AFTER-SHAVE LOTION met antibacterieel ingrediënt. De aftershave met mannelijke Dark Wood geur laat een fris, schoon en comfortabel huidgevoel achter.