Voedende zonnebrandcrème voor het gezicht


HOE KUN JE ZORGELOOS VAN DE ZON GENIETEN?
Geen enkel ander deel van je lichaam wordt zo vaak blootgesteld aan de zon als je gezicht. Laat de zon je gezicht strelen en geniet van de aangename warmte op je huid met zonnebrand voor je gezicht.

De zon: energie en welzijn voor lichaam en geest

Dit is waarom de zon ons goed doet

Zonlicht kan wonderen verrichten: de zon helpt om verschillende lichaamsfuncties en ons slaappatroon te reguleren. De zon heeft een positieve invloed op ons humeur, we gaan ons beter voelen en het is goed voor onze algemene gezondheid. Zonlicht is meer dan kortstondig genieten: de zon vormt een belangrijk onderdeel van een gezonde levensstijl. Maak gebruik van die positieve energie – maar niet zonder een geschikte zonnecrème voor het gezicht zoals Protect & Bronze zonbescherming voor het gezicht, van NIVEA SUN, die voor een natuurlijke, intensieve en langdurige teint zorgt. En natuurlijk biedt het product je ook de juiste bescherming tegen de zon.

Lees hier meer over de juiste zonnebescherming.

De zon stimuleert ons metabolisme en versterkt het immuunsysteem, alsook de hart en bloedvaten.


De beste bescherming voor je huid: zonnebrandcrème voor je gezicht

Op reis heeft je huid nog meer bescherming nodig: ook al zijn alle NIVEA zonbeschermingsproducten ook geschikt voor het gezicht, toch zal je huid je dankbaar zijn als je een speciale zonnebrandcrème voor het gezicht gebruikt.

De huid van je gezicht is dunner en gevoeliger dan die van je lichaam. Je gezicht wordt ook voortdurend blootgesteld aan schadelijke invloeden van buitenaf zoals zonnestralen, kou en luchtvervuiling. Daarom heeft je gezicht meer behoefte aan bescherming en verzorging – met een zonnebrandcrème speciaal voor het gezicht. Zonbescherming zoals de NIVEA Anti-Age zonbeschermingsproducten voor het gezicht werden speciaal ontwikkeld voor de gevoelige huid van ons gezicht.

Schadelijke UV-straling

  • vermindert de elasticiteit van de huid,
  • bevordert de vorming van rimpels,
  • kan leiden tot pigmentaandoeningen, bekend als 'ouderdomsvlekken',
  • vergroot het risico op huidkanker.
Een speciale zonnebrandcrème voor het gezicht zal de gevoelige huid zowel op reis als tijdens het dagelijkse leven beschermen: je kunt genieten van de zon zonder je zorgen te maken en bovendien blijft je gezichtshuid gehydrateerd en gezond. Gebruik ook elke dag een dagcrème met beschermingsfactor, zo blijf je steeds beschermd tegen schadelijk zonlicht. Probeer bijvoorbeeld NIVEA® CELLULAR Dagcrème Anti-Age Extra Bescherming.


Betrouwbare bescherming voor je gezicht

1. De Anti-Age Gezichtszonnecrème (SPF 30 en 50+, 50ml) met zijn natuurlijke antioxidanten en beschermende UVA- en UVB-filters biedt betrouwbare en waterproof bescherming tegen verbranden en vroegtijdige huidveroudering. Het vermindert het risico op zongerelateerde allergieën en voorkomt actief de vorming van fijne lijntjes en rimpels, veroorzaakt door blootstelling aan zonlicht. De niet-vette formule maakt de gezichtshuid zacht en soepel.

2. Sensitive: Reageert jouw huid snel en is deze vaak geïrriteerd? De UV Gezicht Sensitive zonnecrème is speciaal ontwikkeld voor de gevoelige huid. Het biedt onmiddellijke bescherming tegen UVA / UVB, zonnebrand en vermindert huidirritaties en een trekkerig gevoel van de huid. De ongeparfumeerde, niet-vette textuur van de UV Gezicht Sensitive (SPF50+, 50ml) voelt licht aan en is ideaal voor dagelijks gebruik.

3. Shine control: Heb je last van een gemengde huid, dan is de UV Gezicht Shine Control (SPF30, 50ml) de uitkomst. Deze lichte en niet-vette textuur biedt onmiddellijke en effectieve UVA/UVB bescherming tegen zonnebrand en vroegtijdige huidveroudering. De hydraterende, niet plakkerige textuur heeft een langdurig matterend effect.