Natuurlijke huidverzorging – NIVEA

NATUURLIJKE HUIDVERZORGING VOOR EEN STRALENDE HUID

Ga voor een stralende huid door te kiezen voor natuurlijke huidverzorging. Kies voor producten van natuurlijke oorsprong en verwen je huid met de goede eigenschappen van bijvoorbeeld aloë vera en kamille.

WAT IS NATUURLIJKE HUIDVERZORGING?

Natuurlijke huidverzorging is simpelweg verzorging met producten die grotendeels bestaan uit natuurlijke ingrediënten. De natuur zit vol ingrediënten die een positieve werking hebben op de huid, zoals oliën en plantenextracten. Het is zonde om deze informatie links te laten liggen en hier niets mee te doen. Bij sommige natuurlijke huidproducten is er wel een minimale hoeveelheid synthetische ingrediënten toegevoegd. Dit is bijvoorbeeld om de stabiliteit en veiligheid van de producten te garanderen.

 

Soms is het even wennen om over te stappen op natuurlijke verzorgingsproducten, omdat ze anders zijn dan je gewend bent. Als voorbeeld kan de zeep minder schuimen. Dit betekent echter niet dat de werking daardoor minder is.
Naturally good natuurlijke huidverzorging – NIVEA

WAT ZIJN DE VOORDELEN VAN NATUURLIJKE GEZICHTSPRODUCTEN?

Natuurlijke huidverzorging klinkt perfect. Wat uit de natuur komt is beter dan synthetische ingrediënten, denken veel mensen. Dat is helaas niet altijd het geval. Natuurlijke ingrediënten zijn niet altijd lang houdbaar wat effect kan hebben op de formule, ook kunnen ze juist overgevoeligheid oproepen.

 

Toch zitten er ook veel voordelen aan natuurlijke verzorgingsproducten. Als ze de juiste ingrediënten bevatten, kunnen ze veel goeds doen voor de huid van je gezicht en rest van het lichaam. Van goede hydratatie tot het kalmeren van een geïrriteerde huid.

 

Voorbeelden van natuurlijke ingrediënten in natuurlijke gezichtsverzorging die een goede werking hebben, zijn aloë vera, kokosolie en groene thee. Aloë vera zit vol vitaminen en mineralen en heeft een zeer goede vochtinbrengende werking. Groene thee bevat ontstekingsremmende eigenschappen en zit boordevol antioxidanten. Kokosolie heeft het beste van twee werelden, het is zowel hydraterend als ontstekingsremmend en kan als het juist wordt toegepast een onzuivere huid tegengaan.

 

Naast voordelen voor jezelf hebben natuurlijke producten voor het gezicht vaak ook een positiever effect op het milieu. Zo zijn er aan reguliere verzorgingsproducten soms parabenen toegevoegd. Hoewel deze geen negatieve invloed hebben op het menselijk lichaam, kunnen ze wel via het gebruik van water in de natuur terechtkomen.

NATUURLIJKE GEZICHTSVERZORGING VAN NIVEA

In de natuurlijke huidproducten van NIVEA zitten alleen ingrediënten waar grondig onderzoek naar is gedaan. Er is gekozen voor deze stoffen omdat ze echt een toegevoegde waarde hebben, niet alleen om het stempel ‘natuurlijk’ toe te kunnen toevoegen aan het product.

 

De Naturally Good-lijn is 100% transparant, vegan en bevat elk een biologisch hoofdingrediënt, zoals kamille, arganolie, groene thee of aloë vera. Je vindt verzorgingsproducten die geschikt zijn voor ieder huidtype, maar ook speciale crèmes voor de gevoelige huid.

 

Wil jij overstappen naar natuurlijke gezichtsverzorging? Probeer dan bijvoorbeeld de NIVEA Naturally Good Dagcrème. De verfrissende formule hydrateert de huid gedurende 24 uur en zorgt ervoor dat je huid gezond oogt.

 

Voor een deodorant is de NIVEA Naturally Good Aloë Vera Pump Spray een goede vervanger van een ‘reguliere’ deodorant. De deo bevat geen aluminium, is volledig veganistisch en geeft een natuurlijk, fris gevoel.

Bodylotion natuurlijke huidverzorging – Naturally Good - NIVEA