woman using sustainable skincare

Veiligheid voor de huid & transparantie

ONE SKIN. ONE PLANET. ONE CARE.

VEILIGHEID VOOR DE HUID & TRANSPARANTIE

Verantwoord consumeren, inclusief het gebruik van duurzame huidverzorging, wordt een steeds belangrijker aspect in het dagelijkse leven van mensen. Wij zijn blij met deze toegenomen aandacht voor huidverzorgingsproducten die niet alleen effectief en veilig zijn, maar die je ook een goed gevoel geven over je aankoop.

De onderzoekers van NIVEA doen al meer dan 100 jaar onderzoek naar de ingewikkelde biologische processen van de huid om verzorgingsproducten te ontwikkelen die over de hele wereld worden vertrouwd. Vanwege dit vertrouwen zijn we van mening dat het onze plicht is om onze producten blijvend te optimaliseren om hun milieuvriendelijkheid te verbeteren. We gaan duurzamer om met de hulpbronnen, om de negatieve impact op het milieu tegen te gaan en onze planeet gezond te houden.

NIVEA wil innovaties ontwikkelen waarvan het gebruik veilig is, die rekening houden met het milieu en die voldoen aan jouw hoge verwachtingen. Het is begrijpelijk dat je wilt weten wat er in je favoriete verzorgingsproducten zit. Maar het kan moeilijk zijn om de lijst met ingrediënten lezen en te begrijpen of ze van synthetische, plantaardige of van dierlijke oorsprong zijn.

Tegelijkertijd worden aspecten als veganistische formules en milieuvriendelijke huidverzorgingsingrediënten steeds belangrijker voor consumenten die cosmetische producten kopen.

Daarom doet NIVEA altijd zijn best om consumenten te voorzien van eerlijke en transparante informatie over de veiligheid en milieuvriendelijkheid van haar producten. NIVEA verstrekt productinformatie met betrekking tot duurzaamheid zowel op de producten als op de website, zodat je deze gemakkelijk kunt raadplegen.

De ingrediëntenlijst van NIVEA, die sinds 2020 op de websites van NIVEA staat, is een goed voorbeeld van onze wil om transparant te zijn. Hier vindt je eenvoudige, maar gedetailleerde informatie over de bijna 600 ingrediënten die we gebruiken in onze formules van onze producten.

sustainable skincare ingredients

One Skin. One Planet. One Care.

Wij willen 100% transparant zijn en antwoord geven op al je vragen over onze betrokkenheid bij het milieu. Indien je nog vragen hebt of meer informatie wilt, ga dan naar de website Duurzame ontwikkeling van Beiersdorf, het moederbedrijf van NIVEA.