Innerlijke schoonheid: dagelijkse opladen

KORTE ONTSPANMOMENTJES MET EEN LANGDURIG EFFECT
Ons dagelijks leven is vaak stressvol en vermoeiend. Het is daarom erg belangrijk om af en toe een pauze te nemen om je lichaam en geest gezond te houden. NIVEA toont je de manier voor hernieuwde innerlijke schoonheid!

Een betere harmonie met innerlijke balans

We kennen allemaal het gezegde: een gezonde geest in een gezond lichaam. En het is waar: alleen als het ons lukt ons leven in balans te houden, vinden we innerlijke harmonie en ontspanning. We laten je enkele strategieën zien om deze balans te bereiken!
Ontspanningsoefeningen

ONTSPANNINGSOEFENINGEN – DE MANIER OM INNERLIJKE RUST TE VINDEN

Een absolute must voor echte innerlijke schoonheid: ontspanningsoefeningen. Beweging houdt ons fit en gezond en vermindert stress. Of het nu klassieke yoga of een hippe ‘Nia’ work-out is: ontspanningsoefeningen helpen om ons innerlijke evenwicht te hervinden en echt tot rust te komen.

Balans tussen werk en privé – alles in harmonie

  • Een gebalanceerd leven heeft een positief effect op je gevoelens, je innerlijke harmonie en ook op je huid.
  • En om in harmonie met jezelf te leven, is het belangrijk om prioriteiten te stellen. Stel jezelf de vraag: hoe stel ik me mijn leven voor? Hoe belangrijk is een bepaald onderdeel van mijn leven?
  • Heb ik plezier in mijn werk? Trap dan op het gaspedaal en bereik je doelen.
  • Gebruik je vrije tijd om te ontspannen en om tijd door te brengen met mensen die belangrijk voor je zijn.
  • Nog iets onmisbaars voor je innerlijke schoonheid: maak altijd tijd voor jezelf.
  • Vergeet de liefde niet. Tijd die je bewust doorbrengt met je partner helpt je om de dagelijkse beslommeringen achter je te laten en je innerlijke harmonie te hervinden.

Welzijn – laat je geest de vrije loop

We zouden onszelf altijd op een pauze moeten trakteren om ontspannen de dag door te komen. Kleine ontspanningsrituelen helpen je om de batterijen weer op te laden.

Innerlijke schoonheid: trucjes en schoonheidsrituelen voor meer evenwicht

Is je dagelijkse leven hectisch en stressvol? Heb je het soms zo druk dat je je overweldigd voelt? Dan is het hoog tijd om ‘stop’ te zeggen! Ga rechtop zitten en adem rustig in en uit. Luister naar je ademhaling en voel hoe je tot rust begint te komen.

Aan het einde van een lange dag is een klein schoonheidsmomentje precies dat wat je nodig hebt. Maak een warm bad, breng een gezichtsmasker aan en geniet van de rust. Kruip daarna lekker op de bank met een kop thee en een goed boek en je hebt je evenwicht zo weer hervonden.
Massage

Massage – laat los en laad je batterijen weer op

Een massage helpt je om te ontspannen en geeft je hernieuwde energie. Je kunt tot rust komen en die dagelijkse beslommeringen even vergeten. Onze tip: neem samen met je partner een massage, zo kun je samen tijd doorbrengen en toch ontspannen.
Moeder Kind

Zachte aanraking maken je mooi

Liefdevolle strelingen zijn erg belangrijk: de huid is ons grootste gevoelsorgaan, en knuffels en strelingen zorgen voor positieve emoties. Ze maken je niet alleen vrolijk, maar ook mooi!