Laura Ponticorvo’s tips en tricks voor een natuurlijke slag

3 MAKKELIJKE STAPPEN VOOR EEN NATUURLIJKE EN NONCHALANTE SLAG IN JE HAAR.
Mooi en golvend haar maken is niet zo moeilijk als je zou denken. Bekijk de tutorial van Laura Ponticorvo en kom erachter hoe je de natuurlijke slag zelf kan stylen in een handomdraai.

Laura Ponticorvo: mode-, beauty- en lifestyle influencer en model

Laura Ponticorvo is een Nederlands-Italiaans model, reiziger, fashionista, beauty blogger en media persoonlijkheid. Laura heeft meerdere rollen gehad in televisieprogramma’s en reality-tv shows. Als Instagram en beautyblog icoon is ze zeer succesvol geworden en is ze inmiddels uitgegroeid tot een online influencer die haar volgers inspireert en bijbrengt op het gebied van mode en haarstyling. Via haar YouTube kanaal geeft ze waardevolle tips en tricks, stappenplannen en tutorials over verschillende mode- en beautyonderwerpen. Daarom is NIVEA trots om Laura als partner te hebben, die er voor je is om haar talenten te delen en om je te laten zien hoe je je eigen haar in slechts een paar eenvoudige stappen prachtig kan stylen.


Natuurlijke slag: een verzorgde en klassieke look

Wil jij ook een prachtige en nonchalante slag? Het is een look voor elk seizoen en elke gelegenheid. Heb je van nature geen slag in je haar? Lees 4 manieren om alsnog slag in je haar te creëeren.

Laura laat elke stijl makkelijk lijken, maar deze golvende look is dat ook echt!

Raak geïnspireerd en bekijk het stappenplan van Laura voor makkelijk golvend haar in deze tutorial. Volg deze drie snelle stappen voor een look met een prachtige slag.

Een natuurlijke slag in drie makkelijke stappen

Stap 1: bereid je haar voor

Borstel je haar en verdeel het in kleine plukken. Gebruik vervolgens een beetje Styling Spray om de plukken voor te bereiden; hierdoor zal je gemakkelijker met het haar kunnen werken.

Stap 2: tijd voor de krultang

Draai de plukken haar om de krultang heen en houd dit voor ongeveer 5 seconden vast. Herhaal dit voor elke pluk. Tip: krul je haar altijd weg van je gezicht.

Stap 3: kam je haar uit

Nu je klaar bent met de krultang, borstel het haar zachtjes om zo een natuurlijk effect te creëren. Het resultaat: een prachtige look met een nonchalante touch.

Een aantal snelle tips voor je begint

Voordat je begint, zorg er voor dat je schoon en droog haar hebt. De oliën in je haar en van je hoofdhuid zullen je namelijk niet helpen. Probeer daarom ook de Care & Hold Styling Mousse. Dit zorgt niet alleen voor een mooiere look, maar versterkt je haar en maakt het krullen makkelijker.

Maak het stylen makkelijker dankzij de juiste producten

Gebruik een haarspray op je lokken om het krullen makkelijker te maken en om de plukken beter te scheiden. Het is belangrijk om een Styling Spray te gebruiken die het haar beschermt en verzorgt. Ook de juiste borstel en krultang zijn essentieel om je haar te beschermen.