Laura Ponticorvo’s tips en tricks voor een elegante hoge knot.


EEN EENVOUDIGE MAAR ELEGANTE LOOK
Laura Ponticorvo zal je in deze tutorial in vier stappen laten zien hoe makkelijk het is om deze hoge knot zelf te maken.

Laura Pontivorvo: influencer en mediapersoonlijkheid

Laura Ponticorvo is een Nederlands-Italiaans mediapersoonlijkheid en heeft meerdere rollen gehad in televisieprogramma’s en reality-tv shows. Als Instagram en beautyblog icoon heeft Laura groot succes en ze is inmiddels uitgegroeid tot een online influencer die haar volgers inspireert en bijbrengt op het gebied van mode en haarstyling. Via haar YouTube kanaal geeft ze waardevolle tips en tricks, stappenplannen en tutorials over verschillende mode- en beautyonderwerpen. Daarom is NIVEA trots om Laura als partner te hebben, die er voor je is om haar talenten te delen en om je te laten zien hoe je je eigen haar in slechts een paar eenvoudige stappen prachtig kan stylen.

Een hoge knot is de ideale manier om je haar vast te dragen.

Wil jij ook een mooie hoge knot? Het is een look voor elke tijd van het jaar en is ook nog eens heel makkelijk te maken.

Met deze tutorial laat Laura Ponticorvo zien dat een knot maken zeer eenvoudig is.

Laat je stap voor stap meenemen door Laura in deze tutorial voor een hoge knot. Met slechts vier eenvoudige stappen maak je deze knot bij jezelf! Raak geïnspireerd en probeer deze nieuwe haarstijl uit. Perfect voor iedere gelegenheid!

Maak de perfecte hoge knot in vier simpele stappen.

Stap 1: splits je haar in twee delen

Stap 1: bereid je haar voor

Zorg er eerst voor dat je haar straalt en glanst. Begin daarom eerst met de Styling Primer of leave-in conditioner voor gezond en soepel haar dat niet klit.

Stap 2: bind je haar naar achteren

Stap 2: maak een paardenstaart

Gebruik je borstel om je haar strak en glad naar achteren te borstelen. Maak hiervan vervolgens een paardenstaart en zorg ervoor dat deze strak zit, zodat de knot niet losraakt.

Tip: gebruik de Care & Hold Styling Spray voor uitstekende babyhaartjes!

Stap 3: draai je haar rond tot het strak zit

Stap 3: zorg voor volume

Verdeel je paardenstaart in verschillende plukken en kam iedere pluk tegen de haarrichting in. Dit zorgt voor volume en een vollere knot. Doe dit voor de gehele paardenstaart.
Stap 4: de finishing touch

Stap 4: de finishing touch

Draai nu je haar goed om de paardenstaart heen om een knot te creëren. Vervolgens maak je dit vast met bobbypins. Gebruik als finishing touch een Styling Spray zodat je haar de gehele dag in model blijft zitten!
De hoge knot: een elegante look voor elke gelegenheid

De hoge knot: een elegante look voor elke gelegenheid

De hoge knot is een trendy manier om je haar vast te dragen en uit je nek te houden. Dit kapsel is geschikt voor ieder seizoen en elke gelegenheid. Het is makkelijk, modieus en geschikt voor halflang of lang haar.
Het vinden van goede accessoires voor bij je haarstijl is heel makkelijk.

Het vinden van goede accessoires voor bij je haarstijl is heel makkelijk.

Je haar opgestoken dragen is een geweldige manier om je gloednieuwe oorbellen of je favoriete ketting te laten zien.
Ontdek de juiste producten zodat je haar in model blijft en er gezond en natuurlijk uitziet.

Ontdek de juiste producten zodat je haar er prachtig uitziet en in model blijft

Een klein beetje hulp kan nooit kwaad. Met de juiste producten blijft je kapsel de gehele dag in model. Een goed voorbeeld hiervan is de Care & Hold Styling Spray die het haar langdurige fixatie biedt en daarnaast ook nog eens verzorgt – de perfecte combinatie.