Haarproducten zonder alcohol

Waarom haarproducten zonder alcohol gebruiken?

Haarproducten zoals styling spray en haarlak bevatten tot voor kort allemaal alcohol. Alcohol wordt namelijk vaak gebruikt om de droogtijd van het haar te verkorten, maar kan er dus ook voor zorgen dat je haar te droog en daardoor pluizig wordt. Deze soort alcohol herken je als ‘ethanol’ of ‘(ethyl)alcohol’ voorin de ingrediëntenlijst. Bij regelmatig gebruik riskeer je uitgedroogd haar en zie je kleur en glans vervagen. Verder kan de alcohol een irriterend effect hebben op je huid. Omdat er steeds meer vraag is naar alcoholvrije haarspray hebben we nu Forming Spray ontwikkeld met 0% alcohol*.

ALCOHOL IN HAARPRODUCTEN

Veel haarproducten bevatten alcohol. Dit is omdat alcohol ervoor zorgt dat je haar sneller opdroogt. Tegelijkertijd zorgt alcohol in haarproducten er ook voor dat je haar sneller uitdroogt. De Forming Sprays van NIVEA zijn echter uniek omdat ze geen ethylalcohol bevatten. Hierdoor is de droogtijd van de Forming Sprays twee keer langer dan die van een traditionele haarspray. Dit zorgt ervoor dat je meer tijd hebt om je haar in model te brengen én je hebt geen uitgedroogd haar.


GEBRUIK DE FORMING SPRAY ZONDER ALCOHOL*

Stylingspray of haarlak zonder alcohol heet bij ons Forming Spray, een nieuw product dat in het buitenland al veel succes heeft. Kijk maar naar verschillende tutorials op YouTube. Deze handige haarspray zonder alcohol* zorgt ervoor dat je geen uitgedroogd haar meer hebt, maar haar dat glanst en er gezond uitziet in het model waar jij zin in hebt. Het kleeft niet, heeft een prettige geur, werkt snel en droogt als alcohol*vrije haarspray je haar niet uit. Doordat de formule niet hard of plakkerig wordt blijft je haar zacht en flexibel, voor een natural look die je gedurende de dag opnieuw in model kunt brengen. Er zijn drie varianten: NIVEA Volume Forming Spray Volume, Curl Forming Spray en Straight Forming Spray. Je gebruikt ze op droog haar en je haar ziet er binnen de kortste tijd uit alsof je net van de kapper komt! Spray de versie in en kam of kneed het in je favoriete model. Met de Formings Sprays van Nivea ga je van een bad hair day naar een gestylde look die past bij jouw haartype.

*Ethylalcohol
Haarproducten zonder alcohol
background