Q10plus header

FRIS & FRUITIG
DE DAG DOOR

Unieke combinatie van Q10 en Vitamine C voor een uitgeruste huid
Online video

Een huid boordevol energie, zelfs na een korte nacht

Lange werkdagen, gezellige avonden met vrienden en korte nachtjes door onze kinderen: de drukte van alledag heeft zijn weerslag op onze huid, waardoor deze er vermoeid uit kan zien. De nieuwe NIVEA Q10plusC Anti-Rimpel + Energy Gezichtsverzorging bevat een unieke combinatie van Q10 en Vitamine C voor een uitgeruste huid. Zo ziet je huid er, zelfs na een korte nacht, Fris & Fruitig uit.

Een huid boordevol energie, zelfs na een korte nacht

Q10 en Vitamine C

De unieke combinatie van Q10 en Vitamine C

Vrije radicalen uit de omgeving, zoals UV-licht en luchtvervuilende stoffen, beschadigen onze huid en zorgen voor vroegtijdige huidveroudering. Antioxidanten beschermen de huid tegen vrije radicalen. NIVEA Q10plusC Anti-Rimpel + Energy combineert twee uiterst effectieve antioxidanten: huideigen Q10 en Vitamine C die de huid helpen te beschermen, herstellen en nieuwe energie geven.

Het Co-Enzym Q10

Q10 werd na veelvuldig wetenschappelijk onderzoek door Beiersdorf in 1998 voor het eerst gebruikt in gezichtsverzorgingsproducten van NIVEA. Het co-enzym Q10 is onmisbaar voor de energie-productie in de huidcellen en het bevordert het herstel van de huid en de aanmaak van collageen. De natuurlijke hoeveelheid Q10 in de huid neemt met de jaren af, waardoor fijne lijntjes ontstaan. De NIVEA Q10plusC Anti-Rimpel + Energy gezichtsverzorgingslijn vult het Q10-gehalte van de huid aan en beschermt de huid tegen beschadigende, vrije radicalen.

Q10 plus Vitamine C

Het huideigen co-enzym is nog effectiever in combinatie met Vitamine C. Pure Vitamine C is een zeer effectief antioxidant die de huidstructuur versterkt, waardoor de huid meer voedingsstoffen en zuurstof kan opnemen en huidveroudering wordt tegengegaan.


Producten

NIVEA Q10plusC

De complete NIVEA Q10plusC Anti-Rimpel + Energy Gezichtsverzorgingslijn
Nieuwe energie

WORD FRIS & FRUITIG WAKKER

Terwijl jij ’s nachts jouw welverdiende rust pakt, is de huid druk bezig zichzelf te herstellen en te vernieuwen. De unieke combinatie van Q10 en pure Vitamine C in NIVEA Q10plusC Anti-Rimpel + Energy Verkwikkende Nachtcrème werkt samen met de huid om dit proces te ondersteunen en zorgt ervoor dat de huid ‘s nachts tot wel 50 procent meer zuurstof opneemt. Hierdoor herstelt de huid zich sneller gedurende de nacht waardoor je er iedere ochtend Fris & Fruitig uitziet.

In speciale aluminium verpakking

De Q10plusC Anti-Rimpel + Energy Verkwikkende Nachtcrème en de Q10plusC Anti-Rimpel + Energy Oogcontourcrème bevatten pure Vitamine C en hebben daarom een aluminium verpakking. Pure Vitamine C is een kwetsbaar bestanddeel dat oxideert en zijn werking verliest wanneer het in aanraking komt met zuurstof en licht. De aluminium tube beschermt hiertegen. Open de tube voor het eerste gebruik door de dop tot de schouder van de tube te draaien. Sluit de tube na elke dosering goed af, zodat de formule zo min mogelijk met lucht in contact komt.
Gebruik

Jouw dagelijkse routine

STAP 1. In de ochtend: NIVEA Q10plusC Anti-Rimpel + Energy Dagcrème

Q10plusC Anti-Rimpel +Energy Dagcrème bevat twee uiterst effectieve antioxidanten en werkt samen met de natuurlijke eigenschappen van de huid:

Q10 is een krachtig actief ingrediënt dat van nature voorkomt in de huid. Met het ouder worden daalt de hoeveelheid Q10 in de huid waardoor de huid minder energie heeft. De uiterst effectieve formule vult het huideigen Q10 weer aan. Vitamine C beschermt de huid tegen vrije radicalen – een belangrijk effect om huidveroudering te vertragen. Het verfrist je huid en geeft het nieuwe energie. Zo ga je Fris & Fruitig de dag door.

STAP 2. In de ochtend: NIVEA Q10plusC Anti-Rimpel + Energy Oogcontourcrème

De innovatieve Q10plusC Anti-Rimpel + Energy Oogcontourcrème combineert twee krachtige antioxidanten - Q10 en het uiterst effectieve pure Vitamine C - en verfrist de vermoeide en doffe huid rondom de ogen. De lichte en snel absorberende formule vermindert effectief fijne lijntjes rond de ogen. De oogcontouren zijn zichtbaar steviger met een gladdere, energieke huid. Zo ga je Fris & Fruitig de dag door.

STAP 3. In de avond: NIVEA Q10plusC Anti-Rimpel + Energy Verkwikkende Nachtcrème

De geavanceerde Q10plusC Anti-Rimpel + Energy Verkwikkende Nachtcrème combineert twee krachtige antioxidanten – Q10 en het uiterst effectieve Pure Vitamine C. De unieke combinatie zorgt ervoor dat je huid 50% meer zuurstof opneemt waardoor de huid sneller is hersteld. *

De lichte en intensief hydraterende formule wordt snel geabsorbeerd in de huid gedurende de nacht en werkt met de natuurlijke eigenschappen van de huid wanneer deze het meest ontvankelijk is. Word Fris & Fruitig wakker, met een gladder en frisser uitziende huid.

*in-vitro

ONZE AANBEVELINGEN, SPECIAAL VOOR JOU