Nivea Body Lotion Mousse
NIEUW VAN NIVEA

RIJKE, SNEL INTREKKENDE VERZORGING

NIVEA Body Lotion Mousse

Ontdek de nieuwe sensatie voor je huid: NIVEA Body Lotion Mousse. De intensieve, langdurige verzorging zoals je die gewend bent van NIVEA, maar dan in een snel-intrekkende, verwennende mousse!

 

De luchtige, rijk schuimende mousse met Verzorgend Serum trekt direct in en maakt de huid voelbaar zachter. Een dagelijks verwenmoment voor jezelf met als resultaat een zachte, gehydrateerde huid, 48 uur lang!PRODUCT DETAILS

NIVEA BODY LOTION MOUSSES
VOOR EEN ZACHTERE HUID

Intensieve verzorging

NIVEA Verzorgende Body Lotion Mousse voor de zeer droge huid is verrijkt met Verzorgend Serum voor 48 uur lange verzorging en verzorgend Amandelolie. De romige mousse is gemakkelijk aan te brengen en trekt direct in. Het resultaat is een intensief gehydrateerde en voelbaar zachtere huid.

Zijdezachte verzorging

NIVEA Zijdezachte Body Lotion Mousse voor de droge huid is verrijkt met Verzorgend Serum voor 48 uur lange verzorging en verwennende Sheaboter. De romige mousse is gemakkelijk aan te brengen en trekt direct in. Het resultaat is een zijdezacht huidgevoel!


Fruitige verzorging

NIVEA Wild Raspberry x White Tea Body Lotion Mousse: geniet van een verwenmoment met een heerlijke geurmix van framboos en witte thee. Deze luchtige, rijk schuimende mousse trekt direct in en maakt je huid voelbaar zachter.


Frisse verzorging

NIVEA Fresh Cucumber x Matcha Tea Body Lotion Mousse: geniet van een verwenmoment met een heerlijke geurmix van komkommer en matcha thee. Deze luchtige, rijk schuimende mousse trekt direct in en maakt je huid voelbaar zachter.