Expert in het verwijderen van make-up

NIVEA MICELLAIR SKIN BREATHE EXPERT

BLIJF MAKE-UP LOOKS CREËREN MET DE NIEUWE NIVEA MICELLAIR SKIN BREATHE EXPERT GEZICHTSREINIGINGSLIJN

Wil jij je dagelijkse 'make-up look' gemakkelijk transformeren naar een 'full-glam look' voor een feestelijke avond? NIVEA introduceert het ideale product om eindeloos mee te experimenteren: NIVEA MicellAIR Skin Breathe Expert, de expert in het verwijderen van make-up. Bij het gebruik van make-up is het belangrijk dat je jouw huid goed reinigt. Onze nieuwe gezichtsreinigingslijn is mild, en verwijdert zeer effectief hardnekkige en waterproof make-up, zonder een vettig laagje achter te laten. Zo kan jouw huid blijven ademen en voelt je huid in een handomdraai weer fris en schoon aan. Blijf blenden, contouren en stroben met MicellAIR Expert!! #keepcreating
NIVEA MicellAIR®

De wereld van NIVEA MicellAIR® Skin Breathe Expert ontdekken

NIVEA MicellAIR Skin Breathe Expert Micellair Water

Dankzij de unieke werking van de micellair-technologie, in combinatie met Zwarte en Groene thee-extract, maakt het NIVEA MicellAIR Skin Breathe Expert Micellair Water de huid vrij van hardnekkige en waterproof make-up. De huid voelt elke keer weer schoon en fris aan zonder een laagje achter te laten.

NIVEA MicellAIR Skin Breathe Expert Eye Make-up Remover

De formule van NIVEA MicellAIR Skin Breathe Expert Eye Make-up Remover is verrijkt met Groene Thee-extract en olie. Groene thee staat bekend om zijn kalmerende eigenschappen. De zachte formule is geschikt voor de gevoelige huid rondom de ogen en reinigt mild.

NIVEA MicellAIR Skin Breathe Expert Reinigingsdoekjes

De NIVEA MicellAIR Skin Breathe Expert Reinigingsdoekjes verwijderen gemakkelijk hardnekkige en waterproof make-up en reinigen mild, maar diep. De reinigingsdoekjes zijn makkelijk in gebruik en geschikt voor ieder huidtype.
Bijzonderheden

Expert in het verwijderen van make-up

Je houdt van experimenteren met make-up trends en nieuwe looks? Dan wil je in elke situatie de volledige controle over je make-up hebben, zelfs bij het verwijderen van make-up.

Research & Development

De wetenschap achter Nivea MicellAIR®

Our Recommendations for You