LAAT JE ZIEN MET Q10!

VERSTEVIGT JE HUID EN VERMINDERT RIMPELS ZICHTBAAR
IN  2  WEKEN!
OVER Q10

MET Q10 ZIT JE LEKKER IN JE VEL

q10-plus

WAT DOET Q10?

Q10 komt je wellicht bekend voor, maar wat doet het precies? Q10 is in het kort een huideigen co-enzym dat de energieproductie in de cellen stimuleert. Als je ouder wordt vermindert de hoeveelheid Q10 in de huid. Dat betekent dat de huidcellen minder beschermd zijn en minder energie krijgen om zich te vernieuwen. De huid veroudert, verslapt en krijgt rimpels. Geen ramp, maar wel fijn om te weten dat NIVEA de hoeveelheid Q10 in je huid weer aanvult. De huid wordt gladder, steviger en straalt weer die jeugdige energie uit. Vind je het gek dat NIVEA dit ingrediënt in haar gezichts- en lichaamsproducten verwerkt!

Q10 POWER LICHAAMSVERZORGING

VERSTEVIGT JE HUID IN 2 WEKEN

Niks bikinistress! Zit lekker in je vel met NIVEA Q10 POWER Verstevigende Body Lotion die speciaal ontwikkeld is voor een stevige huid in 2 weken. De formule bevat drie krachtige ingrediënten: Q10, L-Carnitine & Creatine die zorgen voor een elastische, soepele en stevige huid. De formule hydrateert je huid intensief voor niet alleen een stevige maar ook een zachte huid.

Q10 POWER GEZICHTSVERZORGING

VERMINDERT RIMPELS ZICHTBAAR IN 2 WEKEN

Het beste anti rimpel geheim is… Lach en gebruik de NIVEA Q10 POWER Anti-Rimpel Dagcrème. De crème verminderd met haar gepatenteerde formule rimpels zichtbaar in 2 weken. Start met het gebruiken van de NIVEA Q10 POWER Anti-Rimpel Dagcrème en verminder zelf ook je rimpels binnen twee weken!

VERZORG JE HUID VAN BUITEN EN VAN BINNEN!

Het beste effect krijg je door je huid van binnenuit én van buitenaf aan te vullen met extra Q10. NIVEA zorgt voor de buitenkant, voeding met een hoge dosis Q10 doet dat van binnenuit. Q10 zit in veel voeding, maar rundvlees, sojaolie, sardientjes, makreel, avocado en pinda’s bevatten een bijzonder hoge dosis. Net als orgaanvlees zoals niertjes en lever, maar daar is niet iedereen dol op.

GERECHTEN MET Q10

LEKKERE GERECHTEN MET Q10

REVIEWS

Getest door hettestpanel.nl onder 173 vrouwen, maart 2016

"Ik Zie echt het verschil!" - Sabine -

".. veel zachter en mijn kraaienpootjes zijn bijna weg." - Danielle (40)

"Het vermindert rimpels en trekt snel in. Het ruikt ook nog lekker." - Thalissa (44)

"Het verstevigt de huid echt! Ook krijg ik er een heerlijke zachte huid van. Het smeert lekker en het ruikt heerlijk. Ook krijg je er geen vieze plak handen van." - Saskia (31)

"... heerlijk soepel en zacht, daarbij lijkt het of de rimpels minder opvallen/verfijnen." - Bettina (44)

"veel zachter en gladder aan." - Anneliese (45)

"Het is een fijn product, ruikt lekker en doet ook nog eens wat het zegt te doen." - Anja (39)

"mijn huid voelt veel zachter en gladder aan." - Anneliese (45)

"Fijne verzorging voor de huid,smeert lekker uit en ruikt subtiel en prettig." - Joyce (33)

"Het maakt de huid aanmerkelijk steviger. Dit voelt fijner aan, waardoor ik mij ook zekerder ga voelen." - Samantha (31)

"toont mijn huid zéker strakker en gezonder!" - Anita (33)

"Mijn huid voelt veel gladder aan, zelfs mijn man viel het gelijk op. Mijn huid is best droog, zeker mijn benen, en die voelen nu superglad." - Tanja (42)

FAQ

VEELGESTELDE VRAGEN

1. WAT IS Q10?

Q10 is een vetoplosbare, vitamine-achtige stof die in alle menselijke en dierlijke cellen voorkomt. De belangrijkste functie van Q10 is die van energieproductie in de cel. Het is ook belangrijk als antioxidant. Q10 is structureel verwant aan vitamine K en vitamine E.

2. WAT IS Q10 EN WAAROM HEBBEN WE HET NODIG?
Naarmate je ouder wordt vermindert de hoeveelheid Q10 in je cellen waardoor ook de huidveroudering toeneemt. Dit uit zich in afname van collageen, verlies van elasticiteit en het ontstaan van rimpels. Q10 is een antioxidant dat zorgt voor de energieproductie in de huid. Als de hoeveelheid huideigen Q10 afneemt, zal ook het huidvernieuwingsproces vertragen. Hierdoor zal de huid gevoeliger zijn voor invloeden van buitenaf zoals stress. Tevens zal de huid niet meer in staat zijn zichzelf effectief te regenereren of te herstellen zoals in jongere jaren. Door NIVEA Q10 plus producten te gebruiken zal de hoeveelheid Q10 in de huid toenemen. Door deze toename zal het huidverouderingsproces vertragen.

3. VANAF WELKE LEEFTIJD ADVISEER JE NIVEA Q10 PRODUCTEN?

Vanaf de leeftijd van 25 jaar begint de huid zijn elasticiteit te verliezen. Hiernaast wordt ook het vernieuwingsproces langzamer. NIVEA raad aan om tussen je 25ste en 30ste levensjaar te beginnen met Q10plus anti-rimpel dagcrème en de Q10plus body lotion.

4. HOE SNEL ZIE IK RESULTAAT ALS IK NIVEA Q10 PRODUCTEN GEBRUIK?

Bij dagelijks gebruik van de NIVEA Q10 gezichtsverzorgingsproducten zie je binnen 2 weken een zichtbaar resultaat. Fijne lijntjes en rimpels verminderen. De NIVEA Q10 Body producten verstevigen de huid binnen 2 weken bij regelmatig gebruik.

5. WAAROM HEBBEN WE Q10 NODIG?

Q10 heeft twee grote functies. Ten eerste zorgt Q10 voor de productie van energie in de cellen, wat zorgt voor groei, bescherming en vernieuwing. Ten tweede is Q10 een antioxidant die onze huid helpt om te gaan met schadelijke stoffen en deze te neutraliseren.WAT IS Q10?
WAT IS Q10?
WAT IS Q10?
WELKE Q10 GEZICHTSVERZORGINGSPRODUCTEN ZIJN GESCHIKT VOOR MIJ?
WELKE Q10 GEZICHTSVERZORGINGSPRODUCTEN ZIJN GESCHIKT VOOR MIJ?
WAT IS HET VERSCHIL TUSSEN DE NIVEA Q10PLUS ANTI-RIMPEL DAGCRÈME EN DE NIVEA Q10PLUS ANTI-RIMPEL REPLENISHING PEARLS?
WAT IS HET VERSCHIL TUSSEN DE NIVEA Q10PLUS ANTI-RIMPEL DAGCRÈME EN DE NIVEA Q10PLUS ANTI-RIMPEL REPLENISHING PEARLS?

6. WAAROM NEEMT Q10 AF ALS JE OUDER WORDT, EN WAT ZIJN DE GEVOLGEN HIERVAN VOOR MIJN GEZICHT?
Door natuurlijke processen neemt de hoeveelheid huideigen Q10 af naarmate je ouder wordt. Naast andere invloeden zoals de afname in Hyaluron, collageen en elastine, zorgt de afname van Q10 ervoor dat tekenen van huidveroudering zichtbaar worden in ons gezicht. Dit uit zich bijvoorbeeld in rimpels. Doordat Q10 werkt als een antioxidant en zorgt voor energieproductie in de cellen, betekent een afname hiervan dat het vernieuwen van de huid langzamer gaat. Dit zorgt ervoor dat de huid gevoeliger is voor factoren zoals stress en beschadigingen die ervoor zorgen dat rimpels toenemen. Naast dat de huid gevoeliger is zal de huid zich ook minder goed kunnen gaan herstellen. Door NIVEA Q10 POWER dagcrème te gebruiken ga je de vermindering van Q10 tegen, en zorg je ervoor dat deze processen worden vertraagd. Binnen twee weken zullen rimpels zichtbaar verminderen doordat de energieproductie toeneemt en Q10 zijn werk als antioxidant doet.

7. WELKE Q10 GEZICHTSVERZORGINGSPRODUCTEN ZIJN GESCHIKT VOOR MIJ?

NIVEA biedt in haar Q10 gezichtsverzorgingslijn verschillende producten aan die gemakkelijk in je dagelijkse huidverzorgingsroutine kunnen worden gebruikt. Wij raden aan om de Replenishing Pearls, dagcrème en nachtcrème te gebruiken om het maximale effect van Q10 voor de huid te bereiken. Afhankelijk van je huidverzorgingsroutine kan je de Replenishing Pearls aanbrengen op een gereinigde huid, gevolgd door de dagcrème. Voor maximale resultaten herhaal je dit ‘s avonds, maar breng je in plaats van de dagcrème de nachtcrème aan. Buiten deze producten biedt NIVEA nog andere Q10 producten zoals een oogcrème, die voor de dag- en nacht crème gebruikt kan worden onder de ogen, en een masker die eens per week kan worden gebruikt. Kijk op de productpagina voor ons volledige assortiment.

8. WANNEER BEGIN IK RESULTATEN TE ZIEN?

NIVEA Q10 POWERgezichtsverzorging vermindert rimpels zichtbaar in 2 weken. NIVEA Q10plus lichaamsverzorging verstevigt je huid in 2 weken.

9. WAT IS HET VERSCHIL TUSSEN DE NIVEA Q10 POWER ANTI-RIMPEL DAGCRÈME EN DE NIVEA Q10 POWER ANTI-RIMPEL REPLENISHING PEARLS?

De NIVEA Q10 POWER Anti-Rimpel Dagcrème is ontworpen om op een gereinigd gezicht in de ochtend te gebruiken. De NIVEA Q10POWER Anti-Rimpel Dagcrème bevat een SPF factor, en zorgt voor een goed verzorgde huid gedurende de dag. De NIVEA Q10 POWER Anti-Rimpel Replenishing Pearls kunnen zowel ‘s ochtends als ‘s avonds in de verzorgingsroutine gebruikt worden. Om het maximale resultaat uit de producten te halen raden wij aan om eerst de NIVEA Q10 POWER Anti-Rimpel Replenishing Pearls aan te brengen, en hierna de NIVEA Q10 POWER Anti-Rimpel Dagcrème met de SPF factor naar keuze.

KAN DE NIVEA Q10PLUS VERSTEVIGENDE & FIGUURCORRIGERENDE SHORTY GEBRUIKT WORDEN ALS ONDERGOED?