Wonderspray

7 effecten in 1

voor de ultieme boost van je haar

Droog en beschadigd haar? De nieuwe NIVEA Hairmilk Verzorgende Wonderspray geeft je haar de ultieme boost zonder het te verzwaren. Voor verschillende haarstructuren is er een NIVEA Hairmilk Verzorgende Wonderspray; of je nou fijn of normaal haar hebt. De ideale boost voor direct mooi en soepel haar.
Effecten

7 effecten in 1 voor de ultieme boost van je haar

Met de nieuwe NIVEA Hairmilk Verzorgende Wondersprays geef je je haar een verzorgingsboost in een handomdraai. Het haar krijgt precies wat het nodig heeft met als resultaat prachtige glans en volume.
Producten

Met 1 spray verzorg, style en bescherm je op 7 manieren

Wonderspray

De ultieme boost voor fijn en normaal haar

Veel vrouwen met droog en beschadigd haar zijn op zoek naar een product dat het haar verzorgt en gezond maakt, maar hebben niet de tijd om hier te veel verschillende producten voor te gebruiken. Daarom introduceert NIVEA de nieuwe NIVEA Hairmilk Verzorgende Wondersprays met 7 effecten in 1 voor de ultieme boost van je haar. De sprays verzorgen het haar intensief, beschermen tegen de hitte van stylingapparaten en maken het haar makkelijk door te kammen. Daarnaast geven ze volume, glans en versterking van het haar, waarbij de variant voor de normale haarstructuur voedt en de variant voor de fijne haarstructuur haarbreuk tegengaat. Zo krijgt jouw haar precies wat het nodig heeft. De lichte formules zijn geschikt om aan te brengen op zowel droog als vochtig haar en hoeven niet uitgespoeld te worden. Je haar is gezond en mooi - vol volume, glans en veerkracht.
Ervaringen

Wij vroegen naar het gevoel van een 'good hair day'

Gebruik

Gebruik

Productlijn

DE NIVEA HAIRMILK VERZORGENDE WONDERSPRAYS