NIEUW VAN NIVEA URBAN SKIN DETOX

NIEUW VAN NIVEA URBAN SKIN DETOX

WORD #CITYPROOF MET DE NIEUWE URBAN SKIN DETOX MASKERS

#cityproof

GA VERVUILING TEGEN MET NIVEA URBAN SKIN

Er zijn ontelbaar veel redenen om van het leven in een stad te houden. Carrièremogelijkheden, gezellige kroegen, de leukste winkels… Alles wat je wilt is in de stad te vinden! Echter, waar mensen en mogelijkheden samenkomen is helaas ook een grotere concentratie van luchtvervuiling. Het is daarom belangrijk de huid extra goed te beschermen om zo onbezorgd te kunnen genieten.

Met een krachtige mix aan ingrediënten, is de NIVEA Urban Skin gezichtsverzorgingslijn speciaal geformuleerd voor de echte city girl en beschermt het de gezichtshuid tegen onder andere de invloeden van buitenaf in de stad. Door toevoeging van antioxidanten versterkt de gezichtsverzorgingslijn het huideigen afweersysteem en zorgt het voor 48 uur lange hydratatie waardoor de huid een gezonde gloed krijgt. NIVEA komt nu met twee nieuwe producten binnen de lijn: het NIVEA Urban Skin Detox Peel-off Masker en de NIVEA Urban Skin Detox 3-in-1 Claywash. Deze producten reinigen de huid grondig, zonder een trekkerig gevoel achter te laten én zorgen dat je huid #cityproof wordt.


NIVEA Urban Skin Detox Peel-off Mask

Dit masker, verrijkt met Zwarte Rijst en Groene Thee Extract, heeft een diepreinigende werking. Het verwijdert dode huidcellen, verfijnt de poriën en vermindert de sporen van externe stressfactoren. Voor een optimaal resultaat kun je het masker 1 à 2 maal per week gebruiken, zodat je huid weer schoon en zacht aanvoelt.

NIVEA Urban Skin Detox 3-in-1 Claywash

Gebruik de 3-in-1 claywash, verrijkt met Groene Thee Extract en Natuurlijke Klei, 2 à 3 keer per week als wash, scrub of als gezichtsmasker. Resultaat: de huid is vrij van bacteriën die onzuiverheden veroorzaken, gematteerd, voelt zacht aan en poriën zijn verfijnt. De huid is grondig gereinigd, maar heeft geen trekkerig gevoel.


Ingrediënten

DE PERFECTE MIX VAN INGREDIËNTEN

ZWARTE RIJST - Werkt als een antioxidant tegen vrije radicalen. Daarnaast heeft het een kalmerende werking op de huid.

NATUURLIJKE KLEI - Trekt vuil en onzuiverheden aan en biedt een grondige, doch zachte reiniging voor de huid.

GROENE THEE EXTRACT - Werkt als een natuurlijk antioxidant en geeft de huid een detox, zodat deze er weer fris uitziet.

FAQ

VEELGESTELDE VRAGEN

Wat maakt de NIVEA Urban Skin-lijn zo bijzonder?
De nieuwe NIVEA Urban Skin gezichtsverzorgingslijn is speciaal ontwikkeld voor de specifieke behoeften van de huid van een jonge vrouw die in een stedelijk gebied woont. De nieuwe lijn biedt bescherming tegen de vervuilende lucht in de stad en versterkt het huideigen afweersysteem. Het resultaat is een gezond uitziende huid die City Proof is. De NIVEA Urban Skin Defense Dagcrème beschermt tegen vervuilende lucht en biedt de huid tot 48 uur lang intensieve hydratatie. De NIVEA 1 Minute Urban Detox Mask met Kaolien en Magnolia-extract reinigt de huid in slechts één minuut tot diep in de poriën. De NIVEA Urban Skin Detox Nacht Gelcrème versterkt en ondersteunt de regeneratie van de huid gedurende de nacht zodat deze er ’s ochtends weer fris en gezond uitziet. 

Waarom heeft de urban skin speciale verzorging nodig?
De huid van mensen die in de stad wonen wordt vooral aangetast door UVA-straling en uitlaatgassen. Deze luchtvervuilende stoffen, in het bijzonder de zogenaamde “persistente vrije radicalen”, veroorzaken chronische oxidatieve huidstress. De ongewenste gevolgen hiervan zijn vroegtijdige huidveroudering, irritatie, een vettige huid door verhoogde talgproductie, beschadiging van de huidbarrière en uitdroging. Indirect kan eventuele verontreiniging na inademing ook allergische reacties veroorzaken en de doorbloeding van de huid belemmeren. 

Wat is bij de verzorging van de urban skin vooral belangrijk? 
De ideale crème beschermt de huid met effectieve antioxidanten en biedt 48 uur intensieve hydratatie die snel intrekt. De huid van iemand die in de stad woont heeft vaak een verhoogde talgproductie, hetgeen resulteert in een vettige huid. Vandaar is een snel absorberende en hydraterende crème, dat met een dun laagje kan worden aangebracht, zeer belangrijk voor de urban skin. De Urban Skin Defense Dagcrème voldoet aan al deze eisen. ’s Avonds is een effectieve reiniging van de urban skin gewenst. De 1 Minute Urban Detox Mask kan dagelijks gebruikt worden en ontdoet de huid effectief van onzuiverheden!

De Urban Skin Detox Nacht Gelcrème is perfect om de dag mee af te sluiten. Het regenereert de huid terwijl je slaapt en herstelt de natuurlijke fysiologische balans zodat je huid weer klaar is voor een nieuwe, drukke dag in de stad. 

Wat maakt de NIVEA Urban Skin Defense Dagcrème zo effectief? 
De Urban Skin Defense Dagcrème bevat Licochalcone A, een natuurlijk antioxidant die de huid beschermt tegen oxidatieve stress die door luchtvervuiling kan worden veroorzaakt. De huideigen pH-waarde in de crème behoudt de fysiologische balans in de huid en versterkt het huideigen afweersysteem. Daarnaast biedt de crème, met biologisch Groene Thee-extract, Hyaluronzuur en SPF 20, naast 48 uur lange hydratatie, tevens bescherming tegen UVA-straling hetgeen vroegtijdige huidveroudering tegengaat.

Wat maakt het NIVEA 1 Minute Urban Detox Mask zo effectief?
De antimicrobiële formule met Magnolia-extract en Kaolien zorgt voor een milde, maar zeer effectieve reiniging van de huid. Het verbetert de uitstraling van de huid en voorkomt oneffenheden. Het masker is de ideale dagelijkse reiniging om de huid te ontdoen van vervuilende omgevingsinvloeden in slechts één minuut.

Hoe kunnen we onze huid beschermen tegen luchtverontreiniging?
Door middel van effectieve antioxidanten. Deze neutraliseren vrije radicalen en beschermen zo de huid tegen de oxidatieve stress die ontstaat als gevolg van blootstelling aan luchtverontreiniging. Andere belangrijke middelen om je huid te beschermen zijn een uitgebreide bescherming tegen UVA-straling en het in stand houden van de huid-fysiologische pH-waarde ter ondersteuning van het huideigen afweersysteem. Daarnaast is een diepe, maar milde reiniging essentieel.

Wat is bij verzorging van de urban skin vooral belangrijk?

Het is belangrijk dat we een gezichtsverzorging gebruiken die de huid City Proof maakt. Dit betekent dat je overdag je huid goed moet beschermen en langdurig moet hydrateren. ’s Avonds is het belangrijk om de huid tot diep in de poriën te reinigen en te ontgiften, zodat de huid ’s nachts de gelegenheid krijgt te herstellen en te regenereren. De huid van iemand die in de stad woont heeft vaak een verhoogde talgproductie, hetgeen resulteert in een vettige huid. Daarom is een hydraterend, snel absorberend huidverzorgingsproduct, dat met een dun laagje kan worden aangebracht, belangrijk voor de urban skin. 

Welke voordelen biedt de NIVEA Urban Skin-lijn die speciaal ontwikkeld is voor het leven in de stad voor de jonge vrouw tussen 16 en 27 jaar oud? 
Optimale preventie! De gezichtsverzorgingslijn voelt door de lichte structuur prettig aan op de huid en verzorgt en beschermt de huid tegen de vervuilde lucht in de stad. Zo kunnen city girls optimaal genieten van hun mooie leventje in de stad met een huid die City Proof is! 

Wat maakt de NIVEA Urban Skin Detox Nacht Gelcrème zo speciaal en effectief?

De nacht gelcrème bevat net zoals de dagcrème biologische Groene Thee-extract en Hyaluronzuur. Daarnaast is de crème verrijkt met de antioxidant Alfa-glucosylrutine. Alfa-glucosylrutine verhoogt het anti-oxidatieve vermogen van de huid en helpt daarmee vrije radicalen te neutraliseren. Het antioxidant Licochalcone A gaat tevens huidschade tegen dat door HEV licht wordt veroorzaakt. Dankzij de huid-fysiologische pH-waarde wordt de natuurlijke balans van de huid zeer snel hersteld, bijvoorbeeld na een intensieve reiniging, waardoor de huid haar taken effectief kan uitvoeren. Het detox-effect, samen met een intensieve en 48 uur lange hydraterende verzorging, helpt de huid ’s nachts optimaal te regenereren.

Het NIVEA 1 Minute Urban Detox Mask bevat Kaolien. Waarom is dit ingrediënt uitermate geschikt voor iemand die in de stad woont? 
De lucht in de stad bevat vuildeeltjes die tot twintig keer kleiner zijn dan de diameter van onze poriën. Het natuurlijke ingrediënt Kaolien werkt als een ‘vuilmagneet’ en onttrekt overtollig talg aan de huid zodat deze weer een frisse, gezonde uitstraling krijgt. Dit detox masker beperkt de invloed van oxidatieve stressfactoren aanzienlijk en geeft de huid in slechts één minuut een gezondere gloed. 


NIEUW VAN NIVEA

Leer om je zintuigen en huid te ontzien

10 CITY ESSENTIALS

MAAK JE HUID CITY PROOF


#cityproof #urbanskin