24 UUR VERZORGING
IN EEN HANDOMDRAAI

Verzorg je handen met NIVEA

Neem eens een moment om te bedenken waar je je handen zoal voor gebruikt. We gebruiken onze handen om onze omgeving te voelen en te ervaren. We maken ons klaar voor de dag, brengen make-up aan, brengen de kinderen naar de opvang, schudden handen met zakelijke partners, bereidden lunch voor de hele familie - en het belangrijkste: we gebruiken onze handen om te voelen en om mee te communiceren. We gebruiken onze handen veel en daarom verdienen ze de beste verzorging. De vernieuwde NIVEA Handverzorging geeft 24 uur verzorging in een handomdraai voor heerlijk zachte & soepele handen.

24 uur verzorging in een handomdraai

Met de nieuwe handige verpakking

De vernieuwde handcrèmes van NIVEA beschermen en verzorgen je handen 24 uur lang. De nieuwe verpakking is speciaal ontwikkeld om perfect in je hand te liggen. De tubes hebben daarom een handig 75ml formaat en een ronde vorm, zonder scherpe randen: de perfecte handlanger voor in je tas. Voor heerlijk soepele en zachte handen in een handomdraai.


De beste verzorging voor elke behoefte

Er is een NIVEA Handcrème voor elke individuele huidbehoefte. Van een zijdezachte huid tot het voorkomen van de eerste tekenen van huidveroudering. Maak kennis met de laatste toevoeging aan de NIVEA Handcrème familie: NIVEA Verzorgende Handcrème.

NIVEA Verzorgende Handcrème

De nieuwe NIVEA verzorgende Handcrème verrijkt met verzorgende Amandelolie en unieke geur van NIVEA geeft je in een handomdraai 24 uur lang verzorgde en beschermde handen. Voor soepele, zachte handen en nagelriemen. Dankzij de ruim 100 jaar ervaring in huidverzorging heeft NIVEA handcrèmes ontwikkeld die de huid beschermen tegen uitdroging, irritaties en jeuk - je handen zijn beschermd, voelen zacht aan en zien er mooi en verzorgd uit.


NIVEA Handverzorging

24 uur verzorging in een handomdraai Dankzij de ruim 100 jaar ervaring in huidverzorging heeft NIVEA handcrèmes ontwikkeld die de huid beschermen tegen uitdroging, irritaties en jeuk - je handen zijn beschermd, voelen zacht aan en zien er mooi en verzorgd uit.

  • De NIVEA Verzorgende Handcrème is verrijkt met verzorgende Amandelolie en unieke geur van NIVEA hydrateert je handen intensief. Voor zachte & beschermde handen.
  • De NIVEA Zijdezachte handcrème heeft een rijke formule met Sheaboter die de weerstand van de huid versterkt. Voor onweerstaanbaar soepele, zachte handen en nagelriemen.
  • De NIVEA Express handcrème met ultralichte formule en natuurlijke Zeemineralen hydrateert je handen en trekt snel in. Je handen voelen zacht en fris aan.
  • De NIVEA Repair handcrème met geconcentreerde formule en Dexpanthenol herstelt onmiddellijk zeer droge & trekkerige handen, geeft langdurige hydratatie en versterkt de huidbarrière om verlies van vocht te voorkomen.
  • De NIVEA Q10plus Anti-Age Handcrème voorkomt de eerste tekenen van huidveroudering en helpt, bij regelmatig gebruik, door UV veroorzaakte pigmentvlekken te voorkomen.