#Cityproof met NIVEA Urban Skin

Ontdek de hotspots van Nederland!

Wat is er nu leuker dan met dit mooie weer de deur uitgaan en genieten van alles wat jouw favoriete stad te bieden heeft? Samen met vijf influencers (Rianne Meijer, Moderosa, Daelorian, Irisamberr en Romane) hebben wij de allerleukste plekken van hun favoriete stad bezocht en deze hebben we voor jou op een rijtje gezet. Vergeet niet jouw favoriete NIVEA Urban Skin product te gebruiken tijdens je bezoek aan de stad, zodat je huid extra goed beschermd is tegen vervuiling van buitenaf.

Amsterdam

Wat is er nu fijner dan je dag in Amsterdam beginnen op de Amsterdamse Grachten. Dit water werd vroeger gebruikt voor goederentransport, nu staan we vooral zelf op een boot in een goede outfit en wat lekkere hapjes en drankjes. Tijden veranderen toch ;)

Amsterdam telt vele parken en één daarvan is het Beatrixpark. Een van de parken waar je in de zomer heerlijk kan picknicken op een kleedje in de zon. Wat zo fijn is aan dit park is dat het gedeeltelijk toegankelijk is voor honden en dit is natuurlijk vooral voor Rianne Meijer en haar knappe hond een must!

In het centrum van de stad vind je de Bloemenmarkt. De naam verraad het al: op deze plek koop je de mooiste bloemen! De ideale plek dus om een zomers bosje tulpen te scoren!

Amersfoort

Op zaterdag is er een echte markt te vinden middenin Amersfoort. Deze markt is een soort van openlucht warenhuis, waar je van alles kunt vinden: van Hummus tot oorbellen. Het allerbeste wat je natuurlijk op een markt, en vooral op deze markt, kunt scoren is een verse stroopwafel!

De Krommestraat in Amersfoort is een absolute hotspot als het gaat om leuke kleine cadeauwinkeltjes. Ook zitten er wat fijne restaurants en koffietentjes, zodat je tijdens het winkelen ook nog even een latte machiato kunt scoren.

Muurhuizen is een heel oud stukje Amersfoort, een van de meest fotogenieke spots van de stad. Vergeet zeker niet om hier een foto te maken voor je Instagram, net zoals Daelorian dat vaak doet!

Zwolle

Museum de Fundatie is een begrip in Zwolle. Het is een museum voor Beeldende kunst, van moderne kunst tot aan Van Gogh. Neem er eens een kijkje, dan zul je ook zien hoe prachtig dit museum aan de buitenkant is (idee'tje voor een nieuwe Instagram foto?)

Wist je dat Zwolle ook grachten heeft? Huur een kano of een bootje en ga de wateren rondom Zwolle ontdekken!

Park Eekhout ligt vlak bij het centrum en hoorde vroeger als achtertuin bij een Villa. Nu is het dus gratis toegankelijk en volgens Roos-Anne is er niets zo fijn dan het Stadspark in om een koffietje te drinken in de zon, of te wandelen in ochtend.

Den Haag

De Hofvijver is natuurijk een bekende hotspot in Den Haag, dit komt natuurlijk met name door het Binnenhof, maar ook de evenementen die er soms worden gehouden. Een mooie hotspot die perfect is als achtergrond voor je selfies!

Wandelen doe je in Den Haag in het Huygenspark. Vlakbij het station Holland Spoort is het de ideale plek om met je koffietje lekker doorheen te lopen, of in de zomer neer te ploffen met een kleedje.

De hipste hotspot van Den Haag en Scheveningen is het Zwarte Pad. Je vindt hier de allerleukste strandtenten die je overheerlijke acaibowls serveren. Met de zee op de achtergrond is dit natuurlijk echt een perfecte spot om even bij te komen van je drukke week.

Rotterdam

In het hart van deze stad vind je het Stadhuisplein waar, je raad het al, het Stadhuis van Rotterdam staat (bekend van de huldigingen van Feyenoord, mocht je een voetbalfan zijn). Om dit plein vind je de leukste bars en kroegjes en vermaak je je dus prima op een avond uit.

Aan het Museumpark vind je maar liefst 6 musea. Dit supermoderne park is nog niet zo oud, het is in 1992 aangelegd, en is vooral in de zomer perfect voor een wandelrondje (of hardlooprondje, wat je wil!).

Wie kent de Witte de Withstraat nu niet! Volgens Romane de fijne straat van Rotterdam, vol met leuke kunstwinkeltjes, goede lunchspots en hele toffe sneakerwinkels. De beste plek dus om zowel te shoppen als te eten.