Geurtype

Welke geur past bij mij?

Ontdek een wereld vol geuren!

Wist je dat? De delicate geur van NIVEA crème doet ons denken aan onze jeugd. En wanneer we zonnebrandcrème ruiken, verlangen we ineens naar prachtige zomerdagen. Geuren & parfums beïnvloeden onze gevoelens en herinneringen. Welke geur past bij jou?

NIVEA geur: een geur voor het leven

De originele geur van NIVEA Crème is gedurende de jaren nauwelijks veranderd en bestaat nog steeds uit tal van verschillende componenten. Ontdek de drie noten die NIVEA die karakteristieke geur geven.

NIVEA geur: een geur voor het leven

De hoofdnoot:
De hoofdnoot bepaalt de eerste indruk vanaf het moment dat het deksel of de dop eraf wordt gehaald en de eerste minuten daarna. De citrusnoten van sinaasappel, citroen en bergamot zijn het meest aanwezig. 

De hartnoot:
Na ongeveer tien minuten kun je de bloemige hartnoot waarnemen: een heerlijke mengeling van roos, seringenbloesem, lavendel en lelietje-van-dalen. 

De basisnoot: 
Ten slotte heb je de basisnoot, een discrete combinatie van muskus, heliotroop en amber.

NIVEA geur

Zo ruikt NIVEA

Onze wereld zit vol geuren. Onze neus kan meer dan 1 miljard verschillende geuren onderscheiden. Geuren doen ons goed – niet alleen onze neus, maar ook ons lichaam en onze ziel. Daarom hebben wij verzorgingsproducten voor jou ontwikkeld die waanzinnig lekker ruiken. Ontdek de zinnenprikkelende geuren van NIVEA.
Geurtype

Ontdek de fantastische geuren van de NIVEA producten

De NIVEA geur die bij jou past

Het kiezen van een geur is niet alleen een kwestie van stemming en persoonlijkheid, het beïnvloedt ook de manier waarop anderen jou zien. Laat je inspireren en ontdek welke geur van NIVEA bij jou past.

Romantische kaarsjes

De romanticus

Emotioneel en gevoelig – dit zijn de karaktereigenschappen van de romanticus. Houd je van lange wandelingen op het platteland en voel je je goed in een vrolijke omgeving? Dan zullen bloemige geuren en noten zoals magnolia of orchidee je persoonlijkheid zeer goed benadrukken. Kies Care & Magnolia Douchecrème met zijn verfijnde magnoliageur. Of creëer een feel-good-moment met Care & Cashmere met zijn heerlijke geur van orchidee..

De elegante stijlicoon

Stijlbewust en charmant – zo beschrijven je vrienden jou. Houd je ervan om af en toe een indrukwekkende eerste indruk te maken? Poederige bloemige geuren zoals roos of lelie zijn de juiste keuze voor jou! De Care & Roses Douchecrème omgeeft je met een fijne rozengeur.

Elegant

Verleidelijk

De verleidster

Betoverend, aantrekkelijk en charmant. Zie je jezelf zo? Oosterse geurnoten zoals patchoeli of cacao benadrukken je sensualiteit en verleidelijke karakter. De geur in Cacao Body Milk van NIVEA of Honing Onder De Douche Body Milk past goed bij je. Of benadruk je karakter met Care & Cashmere. Het extract van kasjmier omgeeft je en de geur van orchidee streelt je zinnen.

Het sportieve type

Ben je gemakkelijk in de omgang, modern en recht voor zijn raap? De sportieve vrouw is naturel en houdt wel van wat actie. Haar karakter wordt uitgedrukt in frisse en fruitige geuren zoals aroma’s van citrus en zeemineralen. Verwen jezelf met Pure Fresh van NIVEA en omgeef je met de frisheid van de oceaan.

Sportief