0145_HC_your_NIVEA_hair_expert_header

Jouw NIVEA-haarexpert

Sally Brooks: internationaal haarstyliste voor NIVEA
Ze is de specialist op het gebied van moderne en tijdloze looks: door haar jarenlange ervaring als styliste en haar uitgebreide expertise, is zij de ideale haarexpert voor NIVEA.

Met passie en creativiteit werken aan je haar

Natuurlijke stijlen waarvoor je geen hulp nodig hebt van professionals en moderne kapsels die je persoonlijke stijl weerspiegelen: de missie van Sally is het vinden van de juiste look voor elke vrouw.

Sally Brooks laat één van haar favoriete kapsels zien.

De eenvoudige paardenstaart is haar favoriete kapsel dat er zowel overdag als 's avonds ongedwongen en modern uitziet. Probeer het zelf maar!

Probeer speelse, nieuwe looks uit

Met een beetje oefenen en de juiste stylingproducten kun je een fantastische look creëren - en dat allemaal thuis! Het belangrijkste is dat de look bij jou en je levensstijl past zodat je je er goed bij voelt. Hiervoor kun je volledig vertrouwen op je persoonlijke stylingconsultant: Sally Brooks. Ongeacht welk haar je hebt, Sally heeft allerlei tips en trucjes die je direct en gemakkelijk kunt uitproberen.

‘London Hairdresser of the Year’, lid van de ‘Hall of Fame of the British Hairdressing Society’ – dat zijn maar een paar onderscheidingen die Sally Brooks heeft gekregen in haar branche. 
Sally heeft gewerkt voor internationale ontwerpers en werkt regelmatig voor de belangrijkste modetijdschriften. Maar momenteel is ze: jouw persoonlijke haarstylist. Haar specialiteit is het vertalen van de nieuwste trends in draagbare kapsels.

Sally weet als geen ander welk kapsel het best bij je past

Sally Brooks inspireert: nieuwe looks, moderne stijlen en fantastische ideeën. Gemakkelijk uitgelegd, eenvoudig te kopiëren.

Inspirerende schoonheid

Het draait allemaal om de klant en haar individuele wensen. En Sally heeft deze benadering ter harte genomen. Haar veelzijdige looks en kapsels werden aangepast aan ieders smaak. Om die reden wordt er rekening wordt gehouden met de haarstructuur, vorm van het gezicht, levensstijl en persoonlijkheid van de klant om tot het beste resultaat te komen. Lees hier meer over de nieuwste haartrends.

Word je eigen stylist aan de hand van Sally's tips.

Uitmuntend: Sally Brooks

De kapsels van Sally staan op de cover van toonaangevende modetijdschriften. Zij werkt regelmatig voor ELLE, Vogue en Cosmopolitan. Haar talent wordt ook regelmatig gevraagd op de catwalk: zij heeft bijvoorbeeld kapsels ontwikkeld voor de beroemde ontwerper Alexander McQueen. Vanaf 2008 is zij de internationale haarstylist van NIVEA. "Voor mij staat NIVEA voor authenticiteit en kwaliteit", zegt zij. "Ik houd van de producten en de filosofie". En wat haar betreft is NIVEA net zo gepassioneerd als zijzelf."

Schoonheidsstudio

Er werken ongeveer 30 stylisten bij deze Londense hotspot waar de nieuwste looks van Sally opnieuw gerealiseerd worden.

Een creatieve plek

Sally heeft haar nuchtere, praktische benadering te danken aan het rustige, landelijke Noord-Hampshire en heeft deze meegenomen naar Londen waar zij al snel naam maakte in het kapsalon van Trevor Sorbie. Haar unieke talent in het vertalen van de nieuwste trends naar draagbare, dagelijkse kapsels voor carrièrevrouwen en modebewuste huisvrouwen heeft ertoe geleid dat Sally benoemd is tot International Artistic Director. Samen met haar partner, Jamie, heeft zij in 2001 haar eigen salon geopend, BROOKS & BROOKS. Bij deze Londense hotspot werken op dit moment 30 stylisten.

Sally adviseert: de beste hulpmiddelen hairstyling

De favoriete looks van Sally

Eenvoudig maar stijlvol - dat is de drijvende kracht die de looks van Sally kenmerken. Elk kapsel is eenvoudig na te maken en benadrukt toch de individualiteit van elk ieder.

In principe moet je altijd de stylingproducten kiezen die bij je haartype passen. Het effect van stylingproducten ondersteunt de sterke en zwakke punten van je haar en moeten geschikt zijn om krullen te laten dansen, fijn haar volume te geven en vet haar luchtig te maken. Let vooral op het feit dat minder meer is! Stop je haar nooit vol met stylingproducten. Anders gaat het er slap en futloos uitzien.

Gebruik als je een nieuw product uitprobeert er de eerste keer niet al te veel van en kijk eerst wat het effect is. Op die manier kun je beetje bij beetje experimenteren met het product en ook uittesten hoe goed de verschillende producten met elkaar te samenwerken

Het is vanzelfsprekend dat producten uit dezelfde lijn op elkaar zijn afgestemd, zoals de NIVEA Diamond Gloss lijn voor glans en gladheid en de Color Care & Protect lijn voor kleurintensiteit en volume. Wat is de beste lijn voor jou?
Onze aanbevelingen, speciaal voor jou