natuurlijke-slag

Laura Ponticorvo’s tips en tricks voor een natuurlijke slag.

Drie makkelijke stappen voor een natuurlijke slag in je haar

Mooi en golvend haar maken is niet zo moeilijk als je zou denken. Bekijk de tutorial van Laura Ponticorvo en kom erachter hoe je de natuurlijke slag zelf kan stylen in een handomdraai.

Laura Ponticorvo: mode-, beauty- en lifestyle influencer en model

Laura Ponticorvo is een Nederlands-Italiaans model, reiziger, fashionista, beauty blogger en media persoonlijkheid. Laura heeft meerdere rollen gehad in televisieprogramma’s en reality-tv shows. Als Instagram en beautyblog icoon is ze zeer succesvol geworden en is ze inmiddels uitgegroeid tot een online influencer die haar volgers inspireert en bijbrengt op het gebied van mode en haarstyling. Via haar YouTube kanaal geeft ze waardevolle tips en tricks, stappenplannen en tutorials over verschillende mode- en beautyonderwerpen. Daarom is NIVEA trots om Laura als partner te hebben, die er voor je is om haar talenten te delen en om je te laten zien hoe je je eigen haar in slechts een paar eenvoudige stappen prachtig kan stylen.


Natuurlijke slag: een verzorgde en klassieke look

Wil jij ook een prachtige en nonchalante slag? Het is een look voor elk seizoen en elke gelegenheid.

Laura laat elke stijl makkelijk lijken, maar deze golvende look is dat ook echt!

Raak geïnspireerd en bekijk het stappenplan van Laura voor makkelijk golvend haar in deze tutorial. Volg deze drie snelle stappen voor een look met een prachtige slag.