hoge knot

Laura Ponticorvo’s tips en tricks voor een elegante hoge knot.

Een eenvoudige maar elegante look

Laura Ponticorvo zal je in deze tutorial in vier stappen laten zien hoe makkelijk het is om deze hoge knot zelf te maken.

Laura Pontivorvo: influencer en mediapersoonlijkheid

Laura Ponticorvo is een Nederlands-Italiaans mediapersoonlijkheid en heeft meerdere rollen gehad in televisieprogramma’s en reality-tv shows. Als Instagram en beautyblog icoon heeft Laura groot succes en ze is inmiddels uitgegroeid tot een online influencer die haar volgers inspireert en bijbrengt op het gebied van mode en haarstyling. Via haar YouTube kanaal geeft ze waardevolle tips en tricks, stappenplannen en tutorials over verschillende mode- en beautyonderwerpen. Daarom is NIVEA trots om Laura als partner te hebben, die er voor je is om haar talenten te delen en om je te laten zien hoe je je eigen haar in slechts een paar eenvoudige stappen prachtig kan stylen.

Een hoge knot is de ideale manier om je haar vast te dragen.

Wil jij ook een mooie hoge knot? Het is een look voor elke tijd van het jaar en is ook nog eens heel makkelijk te maken.

Met deze tutorial laat Laura Ponticorvo zien dat een knot maken zeer eenvoudig is.

Laat je stap voor stap meenemen door Laura in deze tutorial voor een hoge knot. Met slechts vier eenvoudige stappen maak je deze knot bij jezelf! Raak geïnspireerd en probeer deze nieuwe haarstijl uit. Perfect voor iedere gelegenheid!

Maak de perfecte hoge knot in vier simpele stappen.