Makkelijke feestkapsels

Verbluffend mooie feestkapsels

Stijlinstructies voor een perfecte look
Je feestoutfit ligt klaar, de glamoureuze make-up wacht op je, het enige dat nog ontbreekt, is je feestelijke kapsel. Geen probleem! Gelukkig zijn opsteekkapsels zoals de beehive niet zo moeilijk om te maken.

Glamoureuze looks om zelf te maken

We laten je een paar feestkapsels voor speciale gelegenheden zien: van nonchalant tot elegant, van rechttoe rechtaan tot extravagant. Laat je inspireren door onze instructiefilmpjes: creëer je eigen feestkapsels met eenvoudige instructies en ontdek je eigen stijl.

Stijlen die de hele avond blijven zitten

De hele avond gedanst? Zo zorg je ervoor dat je look een lange feestnacht doorstaat

Wil je een echt glamoureuze look? Proberen maar! Wil je dat je look de hele avond perfect in model blijft? Zorg dan dat je wat altijd wat spullen in je handtas hebt voor noodgevallen! Een miniverpakking haarlak en wat klemmetjes mogen niet ontbreken, net als een compacte borstel of kam. Met deze geheime wapens blijven je elegante feestkapsels gegarandeerd extravagante opvallers, zelfs tot in de kleine uurtjes. Extra tip: NIVEA Creme kan in kleine hoeveelheden worden gebruikt in plaats van een styling-crème voor extra glans en stevigheid.


Noodzakelijk voor de haarstijl van je dromen: met deze accessoires wordt je perfecte feestlook gegarandeerd een succes

  • Gebruik een borstel met natuurlijke haren om te voorkomen dat je haar statisch wordt. 
  • Je kunt haarspelden en -clips gebruiken die bij je haarkleur passen om je kapsel op zijn plaats te houden of om een paar losse lokken op te steken.  
  • Wanneer je eerst een paardenstaart maakt, gebruik dan zachte elastiekjes om je haar te beschermen.
  • En voor een fantastische finishing touch van je feestkapsels gebruik je een glansspray om stevigheid en een lichte glans toe te voegen, de Diamond Gloss Care Styling Spray van NIVEA bijvoorbeeld.
Onze tip: wees geduldig, met wat oefening ben je binnen de kortste keren een professional.

Verzorgende producten maken je feestkapsel nog mooier

Na een lange nacht feesten

‘Make-up verwijderaar’ voor je haar: verzorgingstips voordat je naar bed gaat.

Verzorgingstips na het stijlen

Net zoals we 's avonds na een feestje de make-up van ons gezicht halen, moeten we ook ons haar laten herstellen na een lange nacht feesten. 
Daarom is het belangrijk om elastiekjes en klemmetjes altijd voorzichtig te verwijderen, zodat je haren niet breken. 
Verder is het ook verstandig om restanten van lak en gel uit je haar te kammen. Gebruik de volgende morgen een haarmasker, zodat je haar kan herstellen!

Onze aanbevelingen, speciaal voor jou