Vragen over jouw NIVEA-account en -profiel?

HIER VIND JE ANTWOORDEN OP DE MEESTGESTELDE VRAGEN.

1. Welke voordelen biedt een NIVEA-account? 
Met een NIVEA-account krijg je snel en eenvoudig toegang tot alle acties op onze website. Inschrijving is en blijft volledig gratis. Als je bent ingelogd met je NIVEA-account, kun je sneller deelnemen aan wedstrijden, je favoriete producten beoordelen en alle andere functies van de website volop benutten.

2. Hoe kan ik me registreren op de NIVEA-website? 
Je kunt op elk moment een gratis NIVEA-account aanmaken. Klik hiervoor op het tabblad 'Inloggen' en kies voor 'Registreren'. Vul daarna het inschrijvingsformulier in. Na je inschrijving sturen wij je een e-mail om het opgegeven e-mailadres te controleren. Met de link in deze mail kun je je NIVEA-account activeren. 

3. Hoe log ik in op de NIVEA-website? 
Klik op het tabblad 'Inloggen'. Zo kom je bij het inlogformulier. Vul hier je NIVEA-inloggegevens in (je e-mailadres en wachtwoord). Heb je nog geen NIVEA-account, dan kun je er op elk moment een aanmaken.

4. Ik ben al lid van NIVEA en heb al een account, kan ik dat gebruiken? 
Ja, je kunt dit NIVEA-account gebruiken en inloggen met je e-mailadres en wachtwoord. Ben je je wachtwoord vergeten, dan kun je altijd een nieuw wachtwoord aanmaken.
 
5. Wat moet ik doen als ik mijn wachtwoord vergeten ben? 
Ben je je wachtwoord vergeten, klik dan op 'Inloggen' en vervolgens op 'Wachtwoord vergeten'. Nadat je je e-mailadres hebt ingevoerd, ontvang je een e-mail ter controle. Daarin vind je een link, waarmee je naar de pagina kunt gaan waar je een nieuw wachtwoord kunt instellen.

6. Is mijn persoonlijke informatie veilig? 

Ja, je gegevens zijn veilig. Alle informatie over de aard, de omvang en het doel van het verzamelen en opslaan van de vereiste persoonsgegevens vind je in ons Privacybeleid.

7. Wat staat er in de NIVEA nieuwsbrief? 

Wanneer je je aanmeldt voor de nieuwsbrief ontvang je als eerste informatie over nieuwe producten, speciale aanbiedingen en leuke acties.


Nog andere vragen?

Laat het ons weten via het contactformulier.


Contact